ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!

Αυτό το blog δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη και την λογοτεχνία.Δηλ. Απόψεις μου λογοτεχνικών βιβλίων που έχω διαβάσει,Εκδηλώσεις διαφόρων πολιτιστικών γεγονότων (κυρίως για Θεσσαλονίκη) και διάφορα άλλα συναφή και γραμμένα με ένα τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό.

Εύχομαι εδώ να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και ελπίζω να γίνουμε ευχάριστη παρέα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Καλή ανάγνωση σε όλους.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΤΟΝΤΑ ΖΗΤΑ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

Οι κάτοικοι ζήτησαν έκδοση ψηφίσματος από το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο να αναγνωρίζει το πρόβλημα ώστε να μπορούν να απευθυνθούν στον εισαγγελέα.








ΠΗΓΗ

voria.gr/article/monimi-parousia-tis-astinomias-sti-rotonta-protine-o-mpoutaris

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΩΝΗΣ ΜΠΡΙΛΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΞΗ


ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΙΚΤΟΣ - STEFAN ZWEIG

Είναι ένα ψυχολογικό και γοητευτικό μυθιστόρημα με προβληματισμούς για την αντιμετώπιση της ζωής.Ο συγγραφέας κατορθώνει με τον τρόπο του να αναπαραστά τα σημεία ψυχής,την  ψυχολογία εγκλεισμού,την προδοσία της τιμής και του έρωτα καταστρέφοντας μια παράλυτη γυναίκα με το επικίνδυνο αίσθημα του οίκτου(του πατέρα-του γιατρού-του αρραβωνιαστικού).Διαβάζοντας το  νιώθουμε τις συναισθηματικές μεταστροφές των ηρώων σαν να ήταν δικές μας.

ΖΟΕΛ ΛΟΠΙΝΟ - Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Η επικοινωνία μου με τη συγγραφέα Ζοέλ Λοπινό έγινε μια ζεστή ημέρα του Αυγούστου, λίγο πριν ολοκληρώσω τις τελευταίες σελίδες του νέου της βιβλίου Το Διαμαντένιο Σώμα και ενώ βρισκόμασταν και οι δυο σε διακοπές. Αφού της εξέφρασα την επιθυμία μου για μια συνέντευξη με αφορμή το νέο συγγραφικό της πόνημα, αναπόφευκτα ξεκινήσαμε να συζητάμε τηλεφωνικά για αυτό, προτού βάλουμε απρόθυμα και οι δυο μια άνω τελεία για να συνεχίσουμε την κουβέντα μέσω της συνέντευξης που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.